Årets Student 2019

Årets Mångfaldsinspiratör

Hos oss är alla lika olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som bryr sig om våra kunder, vårt samhälle och varandra och vill göra skillnad och bryta ny mark.

Vi på E.ON är övertygade att ju bättre vi blir på att ta tillvara på mångfald, desto bättre blir vi på att förstå våra kunder. Vi vet också att inkludering och mångfald driver innovation och vi är övertygade att en inkluderande arbetsplats är mer attraktiv och utvecklande!

Nu söker vi dig som delar vår övertygelse om att jobba för ett mer inkluderande samhälle och har drivet och liksom oss vill göra skillnad. Är du Årets Mångfaldsinspiratör?

Vem letar vi efter?
Tävlingen riktar sig till dig som studerar på högskola/ universitet. Utanför studierna har du ett brinnande intresse och ett stort engagemang som är kopplat till att skapa ett mer inkluderande samhälle och du vill göra skillnad genom att vara med och skapa en bättre morgondag.

Ansök eller nominera en vän. Skriv en motivering som visar på ditt eller din väns engagemang och hur det bidrar till ett inkluderande samhälle.

Om priset
För tredje året i rad delar E.ON ut priset Årets Mångfaldsinspiratör. För oss är priset en viktig markering att alla steg i riktning mot ett mer inkluderande samhälle är viktiga steg! Därför bjuds samtliga finalister in till E.ON:s huvudkontor i Malmö för en heldag där ni får inblick i vår verksamhet och vårt mångfaldsarbete och samtidigt möjlighet att inför en jury presentera vad just ni brinner för samt ge inspel till hur vi kan fortsätta utvecklas inom inkludering och mångfald. Du som vinner kommer att få en elcykel och även möjligheten att genom oss skänka 10 000 kronor till valfritt 90-konto. Årets Mångfaldsinspiratör får sin utmärkelse under Universum Awards den 20 mars 2019 i Stockholm.

Har du vad som krävs för att kamma hem priset eller känner du någon som har det? Skicka in din ansökan senast den 10e februari 2019. Vi ser fram emot att höra från dig!

Frågor eller funderingar? Maila oss på aretsstudent@universumglobal.com