Årets Student 2021

Årets techtalang

COMPETITION NOTICE

SEB är Nordens ledande företagsbank med ett internationellt perspektiv där innovation och entreprenörskap är en del av vårt DNA. Vi har mer än 2500 medarbetare inom IT och är därmed en av de största IT-arbetsgivarna i Sverige. Techorganisationen är en drivande kraft i utvecklingen mot framtidens bank och bidrar med teknisk kompetens och nytänkande. Att skapa värde för kunderna med hjälp av ny teknik som exempelvis AI, Machine Learning och datanalys är ett stort fokusområde för SEB.

Vi söker nu fler talanger som kan hjälpa oss att driva utvecklingen vidare och bidra med nya insikter och affärsmöjligheter och efterlyser Årets techtalang 2021!Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse och engagemang för data och Machine Learning i kombination med hållbarhet. Du har studerat 2-4 år på universitet/högskola, grundläggande programmeringskunskap samt svenskt uppehålls- och arbetstillstånd. Så om du är en driven och engagerad student med intresse för dessa frågor, eller känner någon annan person som har sådan talang och som har inspirerat till utveckling och nya insikter under studietiden – då är det läge att ansöka eller nominera!

Årets techtalang kommer att ha ett givande år som studentambassadör för SEB i dessa frågor, därför ser vi gärna att vår vinnare är aktiv i sociala medier samt student under hela 2021.

Vad får vinnaren?
Vinnaren får ett 8 veckor betalt Summer Internship hos SEB under sommaren 2021 och en mentor under ett års tid. Vinnaren kommer även bjudas in till spännande och inspirerande evenemang under året och ha möjlighet att bidra med nya insikter och affärsmöjligheter för SEB. Dessutom blir vinnaren en förebild och ambassadör för techintresserade ungdomar i hela landet!


Casevecka
I februari välkomnas 8 finalister in till en digital casevecka hos SEB och kommer att få arbeta med ett case på temat Machine Learning och hållbarhet. Finalisterna kommer i början av veckan att få information om uppdraget och kommer sedan under veckan arbeta med detta i kombination med ett antal relevanta aktiviteter. SEB tillhandahåller dataset som finalisterna kommer att få arbeta med i kombination med extern data. För de som önskar finns SEB Google Cloud plattform tillgänglig.

I slutet av veckan sker presentation inför en jury bestående av:
AI-professorn Thomas Schön från Uppsala Universitet
Petra Ålund - Head of Technology på SEB
Salla Franzén – Chief Data Scientist SEB
Erika Lundin – Team Lead SEB
Daniel Roig – Tech Lead SEB
Annelie Coehn – Team Manager SEB.

SEB bjuder in toppkandidaterna till Universum Awards i Stockholm den 18 mars där vinnaren koras till Årets techtalang 2021.
 


Sista ansökningsdag är den 31a januari!

Har du några frågor? Mejla aretsstudent@universumglobal.com