Årets Student 2020

Årets Mäklarstudent - ANSÖKAN ÄR STÄNGD

COMPETITION NOTICE

SkandiaMäklarna söker efter Årets Mäklarstudent 2020 tillsammans med Universum. Tävlingen riktar sig till alla som studerar till fastighetsmäklare på heltid och som brinner för mäklaryrket.

Vem är Årets Mäklarstudent?

Årets Mäklarstudent brinner för mötet med människorna bakom varje affär och försäljning samt förstår att yrket kräver ett genuint engagemang och fingertoppskänsla. Hon eller han är villig att jobba hårt för att nå uppsatta mål och värdesätter kvalité som är viktigt för hela branschen.

Vinsten

Vinsten består av ett pris till ett värde av 10 000 kr som delas ut till vinnaren efter finalen. Du får även möjlighet att lära känna nyckelpersoner inom SkandiaMäklarna vilket ger en unik chans att stärka ditt egna varumärke i branschen. Du får även bära titeln "Årets Mäklarstudent 2020".

Så här ansöker du
Din ansökan ska innehålla en kort motivering varför du eller din vän är årets mäklarstudent. Ett cv eller länk till Linkedinprofil är meriterande. När tävlingen avslutas kommer ett fåtal finalister att bjudas in till SkandiaMäklarnas huvudkontor i centrala Stockholm där tävlingen avgörs. Vinnaren presenteras på Universum Awards, en galamiddag som går av stapeln i mars 2020.

ANSÖKAN ÄR STÄNGD!

Har du frågor eller funderingar? Mejla gärna på aretsstudent@universumglobal.com

Årets Mäklarstudent 2020