Årets Student 2020

Årets Infrastrukturtalang - ANSÖKAN ÄR STÄNGD

I år är det tredje gången vi på Trafikverket delar ut priset som Årets Infrastrukturtalang. Vi är en spännande arbetsgivare med mer än 150 yrken där alla har en del i att forma framtidens infrastruktur och göra det avlånga landet mer tillgängligt.

Vad letar vi efter?
Vi söker dig som vill tillbringa sommaren hos oss, och som – precis som vi – har en vilja att skapa ett närmare Sverige. Du har framtiden i fokus och motiveras av tanken på att vara delaktig i en samhällsutveckling som kommer att påverka tillväxt och välfärd för kommande generationer.

Vi tror också att du är en person som har lätt för att samarbeta med andra, och inte är rädd för att ställa frågor – inte minst för att du vill underlätta livet för människor på ett pålitligt, engagerande och modigt sätt. För att tävla vill vi ha svar på några frågor, och vi vill också att du bifogar ditt CV och personliga brev. Finalisterna bjuds in till ett lunchmingel i februari med några av jurymedlemmarna där du får möjlighet att berätta lite om dig själv och hur du har resonerat kring utmaningen. Givetvis står vi för dina reskostnader.

Om priset
Vi bjuder in våra finalister att vara med på Universum Awards där priset delas ut den 19 mars 2020. Under kvällen får du umgås med representanter från Trafikverket, och har även möjlighet att mingla med finalister från andra företag och organisationer. Mot slutet av kvällen utses Årets Infrastrukturtalang. Förutom ära och berömmelse får du som vinnare en direktlinje till ett sommarjobb hos oss utifrån de intresseområden du har skrivit i ditt personliga brev och kommer även jobba tillsammans med HR. Vi vet att kurslitteratur är dyrt, och att många lever på nudlar sista dagarna innan CSN. Därför står vi självklart för resa och uppehälle i samband med Universum Awards. Sista dag att ansöka är den 31 januari 2020.

Hur söker man?
Vi vill att du svarar på två frågor - håll dig gärna kring 300 ord.

- Berätta om någon utmaning som du tror att Trafikverket står inför under de kommande fem åren?
- Kopplat till förra frågan: hur skulle du lösa utmaningen och på vilket sätt skulle du vilja vara delaktig?

Skicka in ditt CV och personliga presentation/ brev tillsammans med dina svar. Ange det län du skulle vilja sommarjobba i om du vinner. Lycka till!

ANSÖKAN ÄR STÄNGD!